Mijn huis staat open voor uw kind.

Welkom!

Even voorstellen.

Ik ben Sylvia Droog-Thepen. Ik woon in een fijn huis met mijn man in een rustige straat in Almere. We hebben een  ruime tuin zodat kinderen fijn buiten kunnen spelen. Onze 3 volwassen kinderen wonen niet meer bij ons thuis.

Ik ben al 26 jaar werkzaam als pedagogisch medewerkster in verschillende peuterspeelzalen in Almere.

Na mijn mbo opleiding heb ik door de jaren heen verschillende cursussen en trainingen gevolgd. Bijvoorbeeld de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methodes Piramide en Uk en Puk. Met de Uk en Puk methode werk ik inmiddels 6 jaar.

Ik heb veel heerlijke peuterspeelzaaljaren achter de rug, en geniet elke dag van de omgang met jonge kinderen. Wel is mijn ambitie kleinschaliger te gaan werken met deze jonge kinderen en daarom stel ik graag mijn huis open voor kinderen aan huis.

Ik wil uw kind een veilige omgeving bieden , waarin uw dochter of zoon zich positief verder zal ontwikkelen.

Wat ik belangrijk vind voor kinderen is dat ze lekker buiten kunnen spelen, maar ook dat ze de mogelijkheid krijgen om te knutselen met verf, krijt, papier, klei en wat er maar te bedenken valt aan materiaal  en daardoor hun creativiteit te ontwikkelen.

Voorlezen staat voor mij ook hoog op het lijstje. Er is genoeg in huis aan prachtige voorleesmateriaal.

Wat zeker ook niet mag ontbreken is de kinderen uitdagen, ze veel  zelf te laten ontdekken, zodat ze ook zelfstandig probleempjes leren op te lossen.